Ablakpárkányok és könyöklők

Hívjon minket!

(+36) 70-610-8341

Műanyag párkány

A műanyag nyílászárókhoz leginkább a szintén műanyag külső belső könyöklőt ajánljuk, színtartóságuk, könnyű szerelhetőségük és együttes harmonizálásuk miatt. Az ablakok beépítése nemcsak a rögzítéssel és PUR hab szigeteléssel ér véget. Fontos, hogy minél előbb felkerüljenek a külső párkányok a vízszintesen kijavított kávára az odaverő esővíz elvezetése végett. Az általunk gyártott ablakok mindegyike rendelkezik párkányfogadóval, melyet az ablakok tokszerkezetére alulról felcsavarozunk. Ez az elem alkalmas nemcsak a párkány, hanem a könyöklő csatlakoztatására is. A párkányfogadó a szállítási és raktározási sérülésektől is védi az ablakokat.

A műanyag kiváló anyagtulajdonságai, mint például a hő- és fényállóság, a nedvességgel, és a háztartásban szokásos tisztítószerekkel szembeni ellenálló képesség hosszú élettartamot biztosítanak. Az ablakpárkány a belső berendezés kialakításának szerves része, akár virágok vagy dísztárgyak elhelyezésére szolgál, akár egyszerűen csak az ablak dekoratív kiegészítője: stabilitását, tulajdonságait és formatervezését tekintve magas követelményeknek kell megfelelnie. Az általunk forgalmazott műanyag párkányok nagyon könnyen gondozhatóak, nem kényesek és gyorsan beépíthetőek. Az ablakpárkány egyszerű vágással méretre szabható, ezáltal rugalmasan igazodik az egyéni beépítési körülményekhez új és felújított épületek esetén egyaránt.

Alumínium párkány

A hőingadozás hatására minimális dilatáció, hosszú élettartam és ellenállóság jellemzi külső alumínium húzott szerkezetű párkányainkat. A szinterezett alumíniumlemezből készült külső ablakpárkány fehér és színes kivitelben is kapható. Környezetkímélő lakkréteggel kezelt, alacsony hőmozgása van, ezért 6 m hosszúságig nem szükséges dilatációs rés képzése. Ezen különleges alumínium ablakpárkányoknak rendkívül jó az ellenálló képessége a környezeti hatásokkal szemben. A vízvédelmet az első és a hátsó hajlítások biztosítják.

Szegőléc

Egyetlen nyílászáró beépítése sem lehet teljes szegőléc nélkül. A szegőléc felhelyezésével tekinthetjük befejezettnek a beépítési munkálatokat. A szegőléc esztétikus átmenetet biztosít az ajtó, ablak és az azokat határoló falak között. Általánosan is elmondható, hogy szegőléc beépítésével befedhetők a hézagok, és a szemnek is kellemesé varázsolható a nyílászáró és a falak találkozása. A műanyag párkány remek kiegészítője.

Kérjen árajánlatot!

Töltse ki az alábbi űrlapot és kollegánk hamarosan jelentkezni fog e-mailben vagy telefonon.