Ablak

Hívjon minket!

(+36) 70-610-8341

Ablak

A Műanyag profilok különbözőségéből adódóan, az abból készült nyílászárók sem egyformák. Még akkor sem, ha a szokásos, legismertebb néhány paramétere (légkamrák száma, üveg hőátbocsátási tényezője) azonos értéket mutat. Az általunk forgalmazott ablakok minősített gyártók termékei, kiváló alapanyagokból, minőségi vasalatokkal szerelve, magas hőszigetelési értékű üvegezéssel.

A műanyag ablak kiválasztásakor sokan elsősorban az esztétikumra hagyatkoznak, mások a nyílászáró funkcióit részesítik előnyben: minél több világosságot, friss levegőt engedjenek be a külső tértől elhatároló ajtók, vagy műanyag ablakok. Ugyanakkor minél jobb legyen a hő és hangszigetelésük. Rendelkezzenek a falak penészesedését megelőző résszellőzővel, vasalatuk legyen strapabíró, precíz. Mi kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, melyek mindezen követelményeknek megfelelnek.

A felhasznált anyagoknak és a gyártástechnológiánknak köszönhetően a legváltozatosabb elképzeléseket is meg tudjuk valósítani. Az egyedi műanyag ablak, vagy erkélyajtó gyártásán túlmenően, igény esetén teljes körű szolgáltatást nyújtunk a felméréstől, szaktanácsadáson, tervezésen át, a kiszállításig és beépítésig.

Rehau és Aluplast műanyag ablakok és erkélyajtók minőségi alapanyagból készülnek, 5-6-7 légkamrás kivitelben. Nyílászáró elemeink 1.0-ás üveggel alapáron kerülnek gyártásra, egyedi típusú és formájú, több fajta nyitásmódban, kívánság szerinti méretben, illetve alakban. Ezen felül több mint 50 féle üveggel (csincsilla, reflexiós, 3 rétegű, homokfúvott, színes stb.). Mint minden műanyag ablaknak, Aluplast és Rehau ablakainknak is többféle változata található kereskedéseinkben.

Kérjen árajánlatot!

Töltse ki az alábbi űrlapot és kollegánk hamarosan jelentkezni fog e-mailben vagy telefonon.