Termékeink

Hívjon minket!

(+36) 70-610-8341

Segítünk!

Legyen szó bármilyen ablakról, ajtóról vagy árnyékolóról, mi itt vagyunk, hogy segítsünk. Tekintse meg termékeinket!

Cégünk nem csak nyílászárók gyártásával és kereskedelmével foglalkozik, hanem a megrendelt termékek beépítésével is.

A nyílászáró cseréje után előfordulhat, hogy visszajavításra van szükség, illetve a fal vagy ablak nyílást igény szerint méretre alakítjuk.

  • Purhab nélkül építették be a nyílászárót?
  • Félkész állapotban hagyták a munkát?
  • Nem zárható a nyílászáró?
  • Beázik az ablak?
  • Elszakadt a gurtni?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk!

Nekünk az a cél, hogy Ön elégedett legyen. Csak akkor cseréljük a nyílászárót, ha a régit nem tudjuk megmenteni.

entrance door 1

Bejárati ajtók

A műanyag bejárati ajtó gyártása, szerelése kiemelt odafigyelést igényel, hiszen magas biztonsági követelményeknek kell megfelelnie. A műanyag bejárati ajtók előnyei, hogy az alumínium ajtóknál olcsóbbak, viszont ugyanúgy kiváló hőszigetelésű és nagy biztonsággal rendelkező ajtók. A bejárati ajtó beépítése műanyag bejárati ajtó küszöb felhasználásával történik.

biztonsagi ajto.jpg

Biztonsági ajtók

Minden ajtó 2 darab egymástól függetlenül is zárható biztonsági cilinderbetéttel rendelkezik. Az ajtók MABISZ Termék-megfelelőségi ajánlással rendelkeznek, ez igazolja a védelem biztonságát a gyakori betörési, nyitási technikákkal szemben. Ilyenek lehetnek: zársöprés, finomnyitás, magkihúzás és savazás. Az ajtópántokat az acéltokba süllyesztettük, így azokat nem lehet feszítővassal elérni, ezzel kizárható az ilyen típusú behatolás.

6

Ablakok

A műanyag ablak kiválasztásakor sokan elsősorban az esztétikumra hagyatkoznak, mások a nyílászáró funkcióit részesítik előnyben: minél több világosságot, friss levegőt engedjenek be a külső tértől elhatároló műanyag ablakok. Ugyanakkor minél jobb legyen a hő és hangszigetelésük. Rendelkezzenek a falak penészesedését megelőző résszellőzővel, vasalatuk legyen strapabíró, precíz. Mi kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, melyek mindezen követelményeknek megfelelnek.

smoovio toloajto kep1

Emelő-tolóajtók

Vitathatatlan, hogy az erlélyajtók képviselik a nyílászrógyártás legmagasabb fokát. Nem csak lenyűgöző méreteikkel, de a többféle nyitásmóddal és azok kombinációival igazi mérnöki remekek. Nincs még egy olyan típus, amely képes lenne ilyen mértékben elmosni a határt a természet és az épített környezet között. És teszi mindezt oly módon, hogy nem kell kompromisszumot kötnünk sem hő- és hangszigetelésben, sem biztonság vagy tartósság terén.

unnamed

Toló-bukó ajtók

Alapvető különbség az emelő-toló és a toló-bukó ajtó típusok között, hogy a toló-bukó ajtónál alul megjelenik egy tokküszöb, amin végigfut a látható vasalati sín, valamint legyártható méreteiben is korlátozottabb. Akadálymentes küszöbmegoldás nem elérhető.

A mozgó szárny a fix szárnyra tolható, szellőztetéshez buktatható. Minden toló-bukó ajtónkat ún. kényszerműködtetésű vasalattal szereljük, így a kilincs elfordításával a mozgó szárny könnyedén nyílik és záródik.

garazskapu

Motoros garázskapuk

A garázskaput  kényelmi és biztonsági szempontból is érdemes automatizálni.  A garázskapumozgatók kiválasztásánál a kapu mérete a mérvadó. Minden motor el van látva védelemmel. Áramszünet esetén kioldhatóak, így a kapu kézzel működtethető. Garázskapu motorizálás során is él az a lehetőség, ha van meglévő kertkapu mozgató motorja, egy külső vevő felszerelésével a meglévő távirányítók használhatóak.

kulso tokos alu redony

Redőnyök, szúnyoghálók

Új ház építésénél már előre kialakítható a redőnytok helye, mely a nyílászáró fölött helyezkedik el úgynevezett vakolható tokos redőny. Így a redőny tokja nem takar be az ablakfelületbe, később szigetelhető és színezhető. A redőny tokszerkezetének elején Hungarocell található, ami megkönnyíti a vakolást. A rejtett tokos redőnyöknél semmilyen kapcsolat nincs a lakás beltere és a vakolható tokos redőny között, mert a redőny szerviznyílása a lakáson kívül helyezkedik el.

parkanykonyoklo 1

Párkány, könyöklő

A műanyag nyílászárókhoz leginkább a szintén műanyag külső belső könyöklőt ajánljuk, színtartóságuk, könnyű szerelhetőségük és együttes harmonizálásuk miatt. Az ablakok beépítése nemcsak a rögzítéssel és PUR hab szigeteléssel ér véget. Fontos, hogy minél előbb felkerüljenek a külső párkányok a vízszintesen kijavított kávára az odaverő esővíz elvezetése végett. 

szellozteto

Szellőzők

A lakások tömeges energetikai korszerűsítésének kezdete óta jelentősen megugrott azok száma, akik a falakon, sarkokban megjelenő penész miatt panaszkodnak. A penész megjelenése az esetek túlnyomó többségében a nem kielégítő légcserére vezethető vissza. Az energetikai korszerűsítéssel és az életvitelünk esetleges változásával nagymértékben megnőtt a lakások páratartalma. Hiába a szigetelés, annyira magas a páratartalom, hogy az lecsapódik a falakon, ablakokon.

Aludjon abszolút békében, ébredjen a ragyogó napsütésre